Black friday 2017 – Oferte Black Friday

Black Friday 2017

Black friday 2017 Flanco

Anul acesta, Flanco Retail organizează Black Friday în perioada 27 octombrie – 19 noiembrie, cu reduceri de până la 80% în cele 123 de magazine din toată țara și online. Pentru acest eveniment, retailerul a pregătit un stoc de peste 385.000 de produse, multe dintre ele lansate în acest an.

“Black Friday s-a schimbat, de la an la an, nu doar la nivel local, ci şi global. Anul trecut, marii retaileri internaţionali au sărbătorit cel mai mare eveniment de shopping al anului, la fel ca noi, timp de o lună. Odată ce am extins perioada reducerilor de la trei zile, la o lună, am reuşit să gestionăm mai bine fluxul clienţilor din magazine, numărul mare de comenzi şi livrări”, spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

Black friday 2017Black friday 2017

Retailerul a pregătit clienţilor stocuri de peste 100.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 25.000 de notebook-uri, 70.000 de electrocasnice mari şi 140.000 de electrocasnice mici. Stocul accesoriilor şi al produselor pentru entertainment numără peste 250.000 de articole.

De asemenea, retailerul va avea disponibile peste 100 de repere din gama proprie, Vision, de la televizoare şi telefoane, până la electrocasnice mari şi mici (aparate frigorifice, maşini de spălat, aragazuri, aspiratoare, fiare de călcat, cuptoare cu microunde, maşini de tocat, storcătoare, mixere, cafetiere, râşniţe).

Compania pune la dispoziţie oferte de creditare de până la 24 de rate, pentru cumpărături făcute cu cardul de credit, deschis la marea majoritate a partenerilor financiari din ţară. În plus, clienţii pot opta pentru un credit obţinut pe loc, fără adeverinţă de salariu, cu rate fixe şi perioadă de returnare flexibilă, de la 6, până la 60 de luni, prin Cetelem si BRD Finance. “Împreună cu partenerii de finanţare, am optimizat fluxul astfel încât să ne permită să oferim un proces de aprobare a creditului de trei ori mai rapid decât până acum”, adaugă Dragoş Sîrbu. Un alt element de noutate îl reprezintă opţiunea de preaprobare a creditului, valabilă timp de 10 zile, pentru cumpărăturile în magazine. Anul trecut, vânzările în rate au reprezentat peste 15% din total.

Pentru toate comenzile de Black Friday, livrările se vor face până la uşa clienţilor. Aceştia au posibilitatea, şi chiar sunt incurajaţi să verifice coletul în momentul primirii, pentru a se asigura că produsele comandate au ajuns în siguranţă.

Black friday 2017

Black friday 2017

About author View all posts

Editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *